Tenten

ZOEKT U EEN TENT VOOR UW EVENEMENT?

Bedenk dan dat Steenge Tentenverhuur in Odoorn al bijna 100 jaar gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van tenten. Al vier generaties Steenge hebben de afgelopen decennia duizenden tenten in heel Nederland verzorgd. Wanneer u kiest voor Steenge, dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een eerlijke prijs.

WAT MAG U VAN ONS VERWACHTEN?

Onze tenten zijn altijd schoon, lekdicht en worden op tijd gebracht en gehaald. U heeft waarschijnlijk al genoeg drukte van uw evenement… Laat ons als specialist u werk uit handen nemen door te zorgen voor een prima accommodatie voor uw gasten!

Kies hier uw tent

Alu tenten

Diverse Alu tenten, variërend van 5 tot zelfs 25 meter breed. Deze kunnen worden geleverd met bijvoorbeeld dakzeilen (transparant, zwart, grijs en wit), raamzeilen,  en glaswanden.

Pagode tenten

Nette pagodetenten van 5 bij 5 meter in diverse kleuren. De pagode tenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden, zodat elke afmeting te realiseren is. Eveneens kunnen ze gekoppeld worden aan een Alu hal. Met en zonder vloeren te leveren.

Luifel tenten

Onze luifeltenten zijn 6 breed en per 5 meter te verlengen. Ze worden veelal gebruikt als horecatent, of tribuneoverkapping. Tevens kunnen wij deze op een podium plaatsen.

Werktenten

Werktenten zijn ideaal wanneer in slecht weer doorgewerkt moet worden. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud aan zwembaden. Ze zijn te leveren in verschillende Alu hal afmetingen.

De Polygon

De Polygon. Dit is een unieke tent qua vorm en breedte. De Polygon is maar liefst 30 meter breed en beschikt over een nokhoogte van 10 meter. Ook geïnteresseerd in de polygon? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Opslagtenten

Heeft u tijdelijk extra ruimte nodig voor opslag of uitbreiding van uw winkel? Deze Alu hal is in verschillende uitvoeringen te leveren.

Wilt u een tent huren? Neem direct contact op!