Over Ons
Al 100 jaar een begrip in tentverhuur!

Wij zijn bijna 100 jaar verder, maar Steenge Tentenverhuur blijft met de tijd meegaan. Dit blijkt onder meer uit de degelijke en moderne tenten die wij leveren en de aankleding die daarbij hoort. Maar ook met de unieke vintage tenten die wij met name leveren voor bruiloften, fairs en bedrijfsfeesten timmeren we goed aan de weg.

AL VIER GENERATIES!

Steenge mag zich met recht een van de meest ervaren tentenverhuurbedrijven van Nederland noemen. In 1920 werd Steenge Tentenverhuur door de eerste generatie van dit familiebedrijf in Odoorn opgericht. En inmiddels staat de vierde generatie met Bart Steenge aan het roer!

ONZE MENSEN

Steenge Tentenverhuur heeft tien vaste medewerkers in dienst, die de vereiste opleidingen hebben afgerond. In het hoogseizoen worden onze vaste medewerkers geassisteerd door zorgvuldig geselecteerde tijdelijke medewerkers. Onze eigen expertise gecombineerd met ons vakkundig en ervaren personeel betekent dat wij continu kwaliteit en professionaliteit blijven leveren. Ook is ons personeel VCA gecertifieerd. 

Al onze tenten voldoen aan de strengste brand en veiligheidsnormen volgens Euronorm EN13782, en zijn voorzien van een Nederlands tentboek.

Meer informatie over tarieven? Neem contact op!